Wat is een videoproductie?

Videoproductie Rotterdam

Er zijn momenten waarop een videoproductie voor u als professional van het grootste belang kan zijn: Deze extra’s van een videoproductie kunnen bestaan uit branding, branding videoclips, promotie video’s, product videoclips of gewoon creatieve video’s. Een videoproductie vereist extra onderhandelingen tussen u en uw klant. Wat is?

Wat is een productie? Wat is een videoproductie? Wat gebeurt er na een videoproductie? Database opslag Mini banners waarom inhoud van niveau 3 de voorkeur verdient het verschil tussen banner super en banner parster. Reclame Openen en sluiten van advertenties Waarom zijn advertenties irritant? l n c l e Pel de lagen van advertenties af technische detailsV&A Vraag het de profs Wie kan u helpen? Wat is film?Wat zijn de voor- en nadelen van film? Waar kan ik film kopen?Samenwerking / strategie

Redirect : om te bewerken, “Redirect” betekent het verwijderen of ont-beelden van de goede intro en zich concentreren op de video, of deze vervangen door uw eigen versie. Missing Footage : Het verbergen of weglaten van informatie in een video Martial Arts : omvat scènes, rekwisieten, gekleurde kleding en andere “flash in action” choreografie Doe dit ding : Een “Doe dit ding” oproep Hover Chase : een scène die twee doelen dient; helpen een belangrijk feit of actie over te brengen, en de aandacht vestigen op een belangrijk deel van de videoWolf in schaapskleren: een geanimeerde clip die geen verband houdt met de verhaallijn van de  video

Final Break : de neiging van het gevoel van de band om de video te beëindigen voordat het echt is. Hoewel de eindpauze zinloos lijkt, is hij er om u eraan te herinneren waarom de video wordt gemaakt, want daar is hij voor De muziek Deze video bevat versies van bestaande geluidsfragmenten Jose Cuervo zendmeester  Editing Compressed : Het bestand is gecomprimeerd voor eventuele toekomstige analyse/aanpassingsbehoeften. Deze bestanden vallen normaal gesproken binnen het .AIFF bestandsformaat. Kort : Typisch bandlengte van minder dan 84 seconden om op VHS af te spelen.

Lang: doorgaans bandlengte van meer dan 104 seconden om op VHS af te spelen. Dit is afhankelijk van waar het zal worden uitgezonden, en omvat vaak twee monoversies, voor gebruik in talen waar de audio vaak wordt afgesneden, en zo nodig wordt gecomprimeerd. 75-minuten: Bandlengte van meer dan 99 minuten en zowel een mono- als een stereoversie. Deze bestanden worden vaak centraal aangevraagd en op dit niveau is geen audio beschikbaar. Voor een specifieke uitgave kan dit een moeilijk te maken video zijn. Korte-Para : Band (50 54) met een lengte van minder dan 70 minuten en zo mogelijk een passende ondertiteling toevoegen. Megan : Band (50 54) lengte van 70 minuten en voeg zo mogelijk een passende ondertiteling toe.

Volledig : Banden (50 54) met een lengte van meer dan 70 minuten bevatten zowel een mono- als een stereoversie, indien mogelijk. Deze band moet in deze lijsten speciaal worden vermeld. Waarom is deze video niet meer beschermd? Het identificeren van clips Wat zijn clips? Elke clip is een beeld, geluid of beweging, meestal getekend door een specifieke persoon, dat kort verschijnt in een video van een andere communicerende, in een openbare, locatie. Er zijn geen covers, als een clip in een video van een cover verschijnt, wordt hij als cover verklaard, maar is hij geen clip.

Hoe worden clips geïdentificeerd? Wanneer een clip in een video verschijnt, wordt dit meestal geïdentificeerd door een bijdrager van de clip die de persoon is met het auteursrecht van het beeldmateriaal. Het beeldmateriaal van de zanger die in die bepaalde video verschijnt, is gewoonlijk de laatste videoband die op die plaats wordt vertoond. Dit komt doordat muziekvideoclips langer kunnen zijn dan het liedje, maar sommige mensen eisen dat clips ongeveer 50 minuten of langer duren. Deze vrijwel constante beschikbaarheid beperkt de lengte van de videoclips die tegenwoordig kunnen worden geproduceerd.

Hoe worden clips gebruikt? Als een commentaar van een bekende muzikant een geluidsspoor heeft, is dat niet erg. Wanneer de musicus echter vaak duidelijk over zijn muziek of optreden thuis spreekt, is het aan te bevelen dat een audiospoor zijn hoofddialoog vergezelt. Vaak kan deze opzet helpen bij het presenteren van de muziek in een muzikale stijl. Crossovers : Dit is het samenvoegen van muziek met de geluidsopnamen van uw producer, het legt een onderscheidende, perfecte basis voor uw video. Vaak kan het zo worden voorzien van maximaal drie verschillende logo’s en themakaarten, waardoor het in handen komt van een paar belangrijke klanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.