Wat is een live

Live Streaming

Dit is niet te verwarren met het soort livecast dat wordt gebruikt in programma’s zoals Iron Chef Japan of een groot deel van de Mastodon-website. Een telefoon- of deurversie hiervan is een van de belangrijkste redenen om gebruik te maken van livestreamingdiensten, dus efficiënte termen om het concept over te brengen zijn “open spelers” en “telecastspelers”.

Wat u hierboven ziet is de live uitzending vanuit ons kantoor in Brisbane Australië. Het is de taak van een goede omroeper om de toon te zetten voor de show dat ze misschien niet het hele verhaal hebben van het live publiek, wat resulteert in ongemakkelijke pauzes en langere gesproken segmenten.

Wat dit afschrift betekent Een Streamer is meestal op zijn minst klant bij het grafisch ontwerpbureau als bron van toekomstige informatie. Je kunt af en toe, maar niet vaak, geïnterviewd worden na een feature. Het zijn de mensen die achter het idee van een nieuw spel staan, of die een nieuw product introduceren, waarbij ze de pure persberichten klonen. Hierop zijn vele antwoorden mogelijk, maar hieronder de meest voorkomende.

Iedereen die een beetje zijn best doet, volgt de gemeenschap om snel feedback te krijgen over een spel of een nieuwe dienst. Dit instrument wordt prima propaganda voor deze dienst en stelt de betrokken partijen in staat te weten wat de mensen willen en zelfs de machthebbers te dwingen een product of dienst nog eens te proberen. De spelersblogger is een goede manier om te laten zien wat de klanten missen” en geprezen te worden voor je inbreng. Bloggen mensen over de concurrentie? Nee. Ze vertellen zelden iets geweldigs over hun spellen. Meestal delen ze hun ervaringen met een product waar ze verhaal voor hebben gehaald.

Dus is het echt het einde van de wereld? Ja en nee. Aan de ene kant zijn er een aantal interessante, vaak subjectieve maar interessante, gedachten en standpunten over de producten en de gemeenschap die wij bestrijken. Zij kunnen en zullen de informatiestroom vervuilen. Aan de andere kant kunnen en zullen bedrijven en ontwikkelaars zeggen “geloof me, deze jongens posten niet op Reddit”, of “ik zag je twitter-feed en kan je verzekeren dat ze dat wel doen!”. Het gebrek aan transparantie is te verwachten, aangezien we werken in een smalle niche met niveaus van blootstelling die mij in staat stellen om realistisch te zwerven over verschillende groepen van gretige gamers die in verschillende delen van de wereld wonen, en in staat zijn om regelmatig wat losse woorden op Twitter te gooien.

De voortdurende banden met de “good guys” doen mij denken dat het meer een PR-zet is, misschien om een journalist er niet alleen van te overtuigen dat je product geweldig is, maar ook om mensen te laten denken dat het zo is. De indies zitten in een semi-transparante bubbel, en zijn er al op tegen om iets dergelijks te doen tegenover een journalist. Verder is de ontwikkelaar die een groot aantal reporters, verlotingen, enz. wil aanbieden slim, zolang het spel maar vaak lief, positief, grappig en gratis is. Als u suggereert dat het spel cool zou zijn en de prijzen belachelijk, dan moet het ergens anders worden gedaan. Mijn eerste gedachte aan deze kant van de zaak als degene die de pers doet, op de meest kostenefficiënte voorwaarden, is dat elke dag verrassingen brengt. Je weet nooit wanneer je uit je slaapkamer wordt gehaald bij een multinationale pundit omdat je in een stuk wordt genoemd, of gevraagd wordt naar ontwerpbeslissingen.

Lees meer

Video Productie

Bedrijfsfilm laten maken

Leave a Reply

Your email address will not be published.