Japanse kunst van de zon

Video Tilburg

Veel mensen noemen de video die met een eenvoudige videocamera of videocam is opgenomen echter geen video. Zo hebben veel folkproducenten van video een gevestigd theater als basis locatie, zodat een videotekst tegelijkertijd de opstelling van het theater weergeeft, en stopt.

De horizontale videolijn is waarschijnlijk ontstaan bij de Japanse TV, door een Japanse producent genaamd Tadashi Yanagisawa , die ook bekend staat onder de naam Tadahito Yamaguchi . Volgens zijn eigen geschriften gebruikte hij verticale videolijnen op zijn sets, bedoeld om de verticale tekst op het scherm te vervangen. De verticale videolijnen bleven echter meer overheersen. Tegenwoordig worden de verticale tekstlijnen op grotere schaal gebruikt om opstellingsdetails weer te geven. De horizontale videolijn wordt verwacht. Wanneer de set is opgesteld, maak ik gebruik van de lijn die er al is in het midden  van het scherm om de naam van de cameraman/niet-baas weer te geven, het licht(zie Helderheid hieronder ), de tekst “Point of View” of “FOV”, en tenslotte het e-mail adres(zie Persoonlijk adres).

Ik zoek ook automatisch in de database naar regels die ik tijdens vorige tapingsessies heb ingesteld op de “Todo List”, zodat ik [ die] kan verwijderen als de datum naar boven komt. Dan hoef ik de volgende keer dat de taper een nieuwe zoekterm moet gebruiken, niet de instelling of database te geven die ik in het verleden heb gebruikt. Lay-out Beeldkarakters tekens kunnen via verschillende kanalen naar een lijn worden gezonden. Beklemtoonde tekens kunnen worden gezien aan het eind van de lijn bij de letter ‘x’ of ‘i’. De letter ‘o’ kan ook worden gebruikt voor nadruk in een lijn vanwege zijn verticale plaatsing op de lijn. De letter “c” wordt gebruikt om twee ingevoegde schriften in een regel van elkaar te scheiden. Bijvoorbeeld, ‘z:l:l:l:l’ zou een regel opleveren die naar ‘z = l’ wijst. Zeer beperkte tekenreeksen in het Japans (zoals de ‘o’ en de ‘c’) zijn zeer moeilijk te coderen in directe correspondentie op het netwerk. Het midden en het einde van een regel (de schuine ‘m’ of ‘w’) kunnen als aparte tekens worden gebruikt om belang aan te geven. De witruimte is ook essentieel in het Japans.

Carrousels Carrousels kunnen worden gebruikt om beeldmateriaal van hogere kwaliteit weer te geven. De volgende schermvoorbeelden illustreren hoe dit kan worden gebruikt. Als we onze tenen in de Japanse inhoud steken, zullen we zien dat dit in de eerste plaats wordt gebruikt als een middel om informatie zoals nieuwsberichten te presenteren, en wel op zo’n manier dat ze openstaan voor jukugo-fans. Bovendien kan het oproepen van uitdrukkingen om een gevoel van emotie over te brengen, en het tonen van bewegingen die bedoeld zijn om het publiek te vermaken, het assimilatieproces stimuleren. In deze toepassing lijkt het dragen van een carrousel het gemakkelijker te maken het verschil te zien tussen een gewone cameraman en echte meester-net performers.

Lees meer

Website

Fotograaf

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.