Hoe schrijf je een promotievideo?

Promotiefilm maken

Met een promotiefilm, kunt u: Help promotie in uw branche door te laten zien hoe uw product en dienst relevant zijn Creëer geloofwaardigheid door een echte video te maken Haal je werk en je gezicht. Je kan je “Buttons” laten zien in de video. neem echte mensen achter de schermen op die u over uw projectie kunnen vertellen. Bereid uw concept van tevoren voor met weetjes over uw product en bedrijf en vraag gekwalificeerde mensen om hun steun Aan het einde van de video, zorg ervoor dat de video’s nummer 1 en nummer 2 zijn!

WAAROM DOEN? Promoot uw bedrijf of uw product door het uploaden van de video op internet. U kunt ook uw eigen websites krijgen door promo video te gebruiken. Krijg publiciteit en promotie door mensen te vragen uw video te gebruiken  Maak uw branding klaar voor installatie, reclame en promotie.  Zorg ervoor dat u op de eerste rang staat bij uw doelgroep en zorg er dus voor dat uw promotievideo aantrekkelijk is.  Krijg meer naamsbekendheid, kan prijzen winnen en in nieuwsshows komen. Trek mensen aan en maak uw bedrijf belangrijker  De reactie die je krijgt op een cruciaal moment nadat ze je video hebben gezien en hun actie hebben ondernomen. Maak een video die gerepliceerd kan worden en je bent binnen een seconde weg. Breng uw bedrijfsmerk of -idee in de video. Krijg onmiddellijke erkenning voor uw bedrijf. Moedig mensen aan zich aan te melden voor uw product en verlaag het opzeggingspercentage. Breng de boodschap effectief over  Elimineer de hindernis en de verwarring voor ontwikkelaars door de juiste houding aan te nemen.

Zorg ervoor dat de geestesgesteldheid en de mentaliteit van uw doelpubliek worden vastgesteld. Verbeter de respons op uw boodschap door ideeën uit de marketing te gebruiken  Leg uit waarom en hoe je intuïtieve dingen hebt gedaan. contextualiseer uw video en maak hem zo onderhoudend en plezierig mogelijk. Dialoog en groepsgedrag kunnen worden bekeken in promotievideo. Zorg ervoor dat je het recept van je bedrijf overbrengt. Probeer verschillende maten om te zien hoe mensen reageren.  Veel klanten kunnen worden getoond in promo video. Verhoog de verkoop in een snelle manier om de waarde van uw propositie te begrijpen. Maak een testimonial om mensen vertrouwen in te boezemen. Zorg ervoor dat bedrijven promotievideo’s gaan gebruiken en hun merk gaan opbouwen.

Wat is te gimmicky? Vraag uzelf af of uw motivatie, het rendement dat u nastreeft uw tijd of moeite waard zijn. Het heeft geen zin om gimmicks toe te passen in promotievideo’s. Het is onverstandig uit te leggen hoe je iets doet dat al bestaat. Als je het kunt zien, zou je wel eens kunnen denken dat je gek bent. Maak geen video’s met namen die niet gemakkelijk kunnen worden herkend. Schrijf geen dingen als “Beginnershandleiding voor installatie” of “Hoe stel je je PC in voor de beste webbrowser”.

Hou het niet simpel. Bestrijd het publiek niet met woorden. Dat kan hen verwarren en een negatieve indruk van u geven. Maak in plaats daarvan eenvoudige en duidelijke video’s en de mensen zouden aan niets anders meer denken. Maak geen gebruik van crowdsourcing, re-posting of betaalde video. Bedrijven die de privacy schaden, plaatsen vaak video’s met en traceren internetgebruik, IP-adres of bekeken pagina’s. Het zou een slechte indruk kunnen maken en mensen zouden een verkeerde indruk kunnen krijgen. Geniet ervan en zeg niets!

Denkt u aan het maken van een promotievideo? Wees niet bang om een video te maken met de voor- en nadelen van uw bedrijf en de voordelen van de video. U kunt altijd om advies vragen of mensen uit de branche ontmoeten. De truc is dat je je doelmarkt moet begrijpen in plaats van je te richten op anderen. Maak de kans op succes van uw promotie, uw zelfvertrouwen bepaalt of u een strategisch voordeel heeft ! Bedankt voor het lezen en bezoek onze belangrijkste webpagina Wat beïnvloedt de industrie ? . Volg ons ook op Twitter. Bezoek met je vrienden op Facebook.

Lees meer

Stemacteur

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.