Hoe een standaard te gebruiken

fotoFotograaf zijn is uitdagend en creatief, het is mijn fotografische passie!

Als fotograaf moet je kunnen genieten van de jacht op de perfecte compositie, het ongrijpbare perfecte camerastuk. Het is mijn fotografische passie!

Als fotograaf moet je een open geest hebben over het soort fotografie dat je wilt doen; het is misschien niet wat je tot nu toe hebt beoefend. Sommige Fotografen maken hun naam op de universiteit via een bekend diploma.

Grafisch ontwerp, binnenhuisarchitectuur, beeldende kunst; wat je passie ook mag zijn; het functioneert allemaal als je fotograaf bent. Het gaat niet altijd om de grootste camera!

Een passie hebben voor fotografie is essentieel, maar niet genoeg. Vaak gaat het om de juiste apparatuur; de juiste belichting, het juiste onderwerp. Als je geen natuurlijke Portret- of Portrettekenaar bent, zul je nooit herkend worden. Belichting en de stemmingen van het onderwerp kunnen een Pro trakteren.

Als je geen traditioneel carrièrepad nastreeft;tempo en praktijk leer je dat Fotograaf zijn niets voor jou is, het is een baan. Veel Technici zijn afgewezen voor hun bereidheid om alles te geven aan hun werk. Daarom is het niet ongewoon voor een Technicus om opgewonden te zijn, wanneer iemand zijn camera te voorschijn haalt.

Technici zijn altijd op zoek naar nieuwe en frisse manieren om hun talent en hun portfolio te verbeteren. Nadeel hiervan is dat het veel kan kosten om een niet-traditioneel CV te maken.

Niet-traditionele Curricula Vitae:

Wat moet ik opnemen?

Dit is heel belangrijk, en ik denk dat de meerderheid van de fotografen met deze vraag worstelt.xxi dat het niet standaard is om alle informatie op het CV te zetten. Veel professionals, waaronder ikzelf, hebben de neiging om de trefwoorden en zinnen erin te zetten zodat de zoekmachine ze kan vinden. Dit is tijdverspilling, want de trefwoorden en zinnen zijn zo groot, dat ze net zo goed in tekst geschreven kunnen worden.

Als u een groot CV hebt, stel ik voor geen automatische T————-berichten op te nemen, omdat ik het gevoel heb dat het meer een persoonlijk type bericht is en niet een dat u voor uw carrière zou kunnen gebruiken.

Als u een werkgever bent, zou ik voorstellen uw CV niet voor meer dan 2 functies te gebruiken, omdat u misschien de grens lezerscapaciteit nadert. Als ik een Manager zou aannemen voor een grote multinational, zou ik niet verwachten dat een Technology Professional tussen de regels door kan lezen of Define smart is. Dit geldt voor elke functie en elk bureau.

Vergeet niet om een samenvattingsveld te gebruiken van je belangrijkste vaardigheden. Denk aan de sterke punten die je tijdens je carrière hebt laten zien en zet ze op een rijtje. Enkele voorbeelden zijn: problemen oplossen, schrijven, werken in teamverband, onderhandelen, enzovoort.

Wat zijn de vereisten?

In het geval van een baan bij een bedrijf zal de functiebeschrijving, als die door de werkgever wordt verstrekt, u helpen bij het opstellen van het cv. Zo niet, dan moet u de functiebeschrijving van de verschillende functies die u overweegt aan te bieden, samenvoegen en de specifieke vaardigheden die u hebt en die bij de functiebeschrijving passen, uitwerken. Dit kan betekenen dat u andere functiebeschrijvingen moet lezen en de vaardigheden op een aparte regel moet vermelden. Het doel hiervan is om alle vaardigheden en ervaring te tonen die je redelijk duidelijk hebt van alle andere banen waarvoor je gekwalificeerd bent en de banen die je als freelancer hebt gedaan.

Welk formaat moet ik gebruiken?

Wanneer je solliciteert voor een baan in het Verenigd Koninkrijk, vragen de Britse werkgevers gewoonlijk dat je CV’s in het voorgeschreven formaat zijn. De Britse werkgevers geven de voorkeur aan het chronologische CV, dat is opgebouwd uit veel verschillende secties, zoals in een normale gids. Houd er echter rekening mee dat de werkgevers ook veel CV’s krijgen met veel kleine informatie gegooid in korte beknopte tekst. Heb je haast? Het is beter om een ongericht CV te geven dan een druk CV.

Wat voor soort brief?

U hebt laten zien dat u hebt nagedacht over wat u moet doen en dat u dit tot nu toe hebt gelezen. De volgende stap is dus te beslissen of u een standaard of een lethaluction schrijfstijl wilt gebruiken.

Het antwoord is natuurlijk beide, aangezien verschillende schrijvers dezelfde inhoud op inherent verschillende manieren kunnen benaderen. Dus, als je van plan bent de inhoud van je CV op te nemen, leer het dan duidelijk uit te wringen, zodat het duidelijk is voor de persoon die het leest.

De eerste stap is dus om na te denken over de inhoud van je cv.

Vervolgens zou ik u willen vragen na te denken over hoe u de inhoud gaat aanpakken. Er zijn ten minste twee verschillende manieren waarop u de inhoud kunt schrijven. Ik zal u voorbeelden geven van beide, zodat u het kunt uitproberen.

1. – (chronologisch) – dit betekent dat u de inhoud bijwerkt terwijl u door de lijst met uw werkverleden gaat. Bijvoorbeeld, de laatste keer dat u magazijnchef was, was de laatste functie die u bekleedde “

Leave a Reply

Your email address will not be published.