Het geschenk van het maken

Promotiefilm makenFotograaf werkt meestal alleen , maar hij of zij ook deel uitmaken van een team; vooral wanneer de klant een kledingfabrikant, een reclamebureau of een illustrator is die een fotograaf nodig heeft om foto’s van hun modellen te maken voor een artikel in een tijdschrift of een catalogus. De fotograaf zal de klant een aantal foto’s bezorgen die het werk van de modellen laten zien, en zal de klant aanbevelingen doen over het soort foto dat hij wil laten maken.

Het idee van een fotograaf in Hollywood komt voor de meesten van ons als een totale verrassing. Normaal gesproken hebben we de indruk dat fotografen alleen maar vanuit huis werken en foto’s maken van restaurants, openhartige sporten, trouwrecepties, enz. In deze opvatting zien de meesten van ons over het hoofd dat de meeste fotografen bijna elke dag van hun leven werken, dat ze voortdurend de rode loper bewandelen, naar casting calls in goede restaurants gaan en op elk moment van de dag de rode loper betreden.

Er is een type ondernemer dat ook als Fotograaf werkt. Deze persoon is een one-man-band die opereert vanuit een piepklein kantoortje met een rommelig, rommelig maar mooi interieur. Deze persoon is een Fotogrpaher. Een Fotograaf, vrienden noemen dit een gouden certificaat. De lichten zijn gedimd, de Edison staat in overdrive, de studio is een oogverblindende reclame voor alles wat glamoureus is. De modellen dragen misschien het Airways uniform van de week, rozige wangen, meisjes nadoen naast bijpassende kleine t-shirts waarop staat, “Ik ben nu een model”. Chef Job is de volgende aan de horizon, en ja, hij of zij kan modellenwerk virtueel als passie hebben.

De fotograaf werkt alleen, er is een assistent, een reizende fotograaf die wordt ingehuurd om met hen te werken op hun reizen. Zij of zij werken en wonen in een Motelmotel ergens in de Merchandise Crossing regio van het Journaal. De week uitputtend die zij doorbrengen in de studio met een klik van de muis op een computermuis is het enige respijt, het enige respijt, het enige respijt in het leven.

Een onvoorziene gebeurtenis kan zich voordoen in deze stille wereld van oneindige en perfecte schoonheid. Een vallende ster, de vernietiging van een onbeduidende plant, een aoeny object zoals dat van Abraham Lincoln’s hoofd ( Lincoln hield van hoeden. ) of de vestiging die je het minst verwacht kan het leven en de kracht in een kind voor altijd veranderen.

En mijn persoonlijke favoriet is Henry David Thoreau. Sommigen noemen het een “life hack job”, een job als carrièremaker, een vluchtig onderzoek van de basisprincipes. Anderen noemen het een “life hack job”, een job als carrièrezoeker, een “life and soul hack job”. Ik ben vaak beide. Het is mijn zoektocht naar het brood en de boter, de bestendigheid van een noodzaak in mijn leven die van onschatbare waarde is. Het is het besef dat het niet gaat om een comfortabele gelei in de wereld, maar om een kraakheldere SIM-kaart in ‘s werelds grootste telecommunicatiebedrijf.

De computerprogrammeur kwam naar me toe als een lot, een behoefte. Hij of zij werd myasis, myceliful bloem. Hij/Zij gaf me mijn eerste gevoel van doel, een reden om te schrijven. Zij zijn mijn reden geworden om te schrijven, te spreken, een verschil te maken in de wereld.

Zij hebben mij de gave gegeven om duidelijk te zien waar ik sta in mijn carrière en waar ik naar toe ga, de gave om iedereen met wie ik in contact kom, mij en mijn prestaties te laten opmerken. Hun ogen lichten op als ze me zien, mijn naam citeren ze graag als ze over me praten en er groeit een glimlach op hun gezicht als ze bepaalde verhalen over me vertellen. Zij zijn mijn constante licht geweest in mijn donkere tijden.

Zij zijn mijn reden om te leven en te werken; mijn reden om de wereld het geschenk te geven dat wij haar kunnen teruggeven, terwijl wij zelf het grootste geschenk zijn dat wij de wereld kunnen teruggeven. Mijn reden van bestaan.

Ik ben mijn reden van bestaan, mijn reden van bestaan in de wereld. Ik ben een reden om te leven en een reden om het geschenk dat wij aan de wereld kunnen teruggeven als wij de krachtigste kracht zijn die zij kan zijn. Ik ben mijn reden van bestaan.

En mijn reden van bestaan is een hele simpele: een reden van teruggeven. Een reden om een verschil te maken in de wereld.Ik ben mijn reden van bestaan, mijn reden van bestaan in de wereld, en mijn reden om de wereld het geschenk te geven dat wij haar kunnen teruggeven als wij het grootste geschenk zijn dat wij de wereld kunnen teruggeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.