Fotografie Opleiding

fotograaf

Fotograaf zijn is uitdagend en lonend. Fotografeer Play (PS) is een term die door professionals wordt gebruikt om het proces van het maken van een foto te beschrijven: creatieve ideegeneratie en beeldconstructie. Het is een methode om de communicatie met een visueel medium te vergemakkelijken. PS omvat de spanning tussen creativiteit en de technische mogelijkheden van fotografische apparatuur.

Dus, laten we praten over Fotografie 101 en het belang van Fotografie Playa.

Allereerst zijn termen als Photography 101, Photograppress, PNW, Fellowship of the Photographic Society, I love photography enzovoort uitdrukkingen van het begrip zelf. Het is de creatieve expressie van fotografie. Als creatieve expressie bemiddelt het de vele verschillende soorten bekwaamheden van fotografen. fotografen maken foto’s, en elke foto maakt van een persoon iets anders dan de persoon die de foto nam. Een foto communiceert op verschillende manieren – door kunstenaarschap, onderwerp, verschillen in perspectief, dynamisch bereik, en duur.

En dus is de vraag of je al dan niet een Fotografenopleiding van Fotografie 101 moet volgen, of een Fotografieopleiding voor een ander vakgebied, zoals bruidskunst, mode, reclame, en meer, een zeer complexe beslissing. Het goede ding is dat fotograaf s, en professionele organisaties zoals de Photographers and Photographers union (PMU) het ons gemakkelijk hebben gemaakt om deze behoefte te begrijpen en te vervullen.

De Fotografen Unie (niet erkend door de fotografen)

Veel nieuwe fotografen moeten een Photographer’s Training Program (PTP) voltooien voordat zij gekwalificeerd worden in het vak. Een PTP portfolio moet minimaal zeventig beelden bevatten, en minimaal 18 beelden in kleur. Veel aspirant-fotografen denken dat zij een licentie als fotograaf kunnen krijgen, en in onderaanneming kunnen werken als mode- of reclamefotograaf. Dit is een misvatting.

Volgens de American Photographic Association (APA), eenPhotrical Contractors Act van Copyright, is een beroepsfotograaf iemand die “of met welke hulp dan ook, tegen vergoeding van zijn diensten bij de voorbereiding van foto’s of films”. Veel aspirant-fotografen verdoen hun tijd door te proberen te voldoen aan eisen die zijn overeengekomen door leden van de industrie die niets met die voorwaarden te maken hebben.

Fotografen mogen niet onderhandelen met kranten of tijdschriftdiensten, en mogen hun werk niet ter goedkeuring aan hen voorleggen. Bovendien mogen tijdschriftdiensten, zoals de duur van een voorschot of een bloederige foto, geen deel uitmaken van de onderhandelingen, maar de fotografen moeten in staat zijn die werken in de opgegeven specificaties voor te bereiden. Dit vereist veel vooruitziendheid, en elf jaar scholing door beroepsfotografen.

Begrijp dat zodra een Professionele Fotograaf een formeel aanbod voor een baan krijgt, hij of zijTalent-De belangrijkste factor om succes in de carrière te verzekeren is je aangeboren talent. Als je een aanbod krijgt, moet je er zeker van zijn dat je de voorwaarden van de overeenkomst begrijpt, en alleen ondertekent als je die voorwaarden begrijpt. Druk de overeenkomst af en lees ze zeer aandachtig door om te zien of u elk element begrijpt: alle details en de clausules. Indien u vragen hebt, moet u deze stellen aan de geassocieerde redacteuren van de Photographing Industries Association (PIA). De PIA-redacteuren zijn zeer behulpzaam en beschikken over veel informatie waartoe u toegang moet hebben om als beroepsfotograaf te kunnen ondertekenen. En tenslotte, onderteken niets voordat u alles begrepen hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.