Fotografie

Fotograaf Den Bosch

De fotograaf: bezit een fototoestel voor het maken van foto’s met maakt foto’s van het evenement (als het een kleine fotoshoot is) maakt foto’s van verschillende delen van het evenement (als het een grote fotoshoot is) gebruikt digitale stands voor het afdrukken van foto’s en rekwisietengebruikt studio lampen gebruikt verkeerslichten (maar geen flitsen) om de scène te verlichten

gebruikt manuele of automatische toestellen (maar geen flitser) gebruikt details om de foto’s mooier te maken gebruikt aquarelverf om details op de voorgrond toe te voegen Gebruikt Touch-up papier om de foto’s mooi te maken. gebruikt een videorecorder om de foto op te nemen gebruikt een desktop computer om de foto’s in te stellen en te bewerken communicatie met het publiek dat vanaf de plaats van  het incident wordt geïnformeerd (vrijwel het enige  wat de fotograaf niet kan doen) gedetailleerd verslag van wat er met elke foto is gebeurd en op welke pagina ze staan (maar niemand herinnert zich het webadres van alle foto’s op de pagina)mensen kan krijgen en herkennen (genoeg met het geven van data)

informatie kan krijgen over achtergronden (de ontwerpers dachten echt niet dat ik het nodig zou hebben en verwachtten dat de wereld gek zou worden) de bezoekers kan helpen bij het gebruik van hun computers (sommige computers in de VS hebben niet eens USB-sticks en moeten dingen typen met diskettes) Kortom, de acties van de fotograaf zijn als volgt: een fototoestel hebben om foto’s mee te maken maakt foto’s van het evenement (als het een kleine fotoshoot is) maakt foto’s van verschillende delen van het evenement (als het een grote fotoshoot is)

gebruikt digitale standaarden voor het afdrukken van foto’s (als het om een kleine fotoshoot gaat) gebruikt studio lampen gebruikt verkeerslichten (maar geen flitsen) om de scène te verlichten gebruikt manuele of automatische toestellen (maar geen flitser)gebruikt details om de foto’s mooier te maken gebruik aquarelverf om details op de voorgrond toe te voegen  Gebruikt touch-up papier om de foto’s mooi te maken. gebruikt  een videorecorder om de foto op te nemen gebruikt een desktop computer om de foto’s in te stellen en te bewerken Communicatie Zijn fotografen echt anders dan alle andere mensen op een feest of evenement? Nee, wat erop wijst dat zij in feite heel anders zijn dan de rest van ons. Ieder lid van de fotografische kunstvorm is een uniek persoon binnen de gemeenschap van fotografen. Hoe zou een fotograaf zichzelf uitleggen aan een nieuw lid van de gemeenschap?

Ik denk dat het beste referentiekader voor de fotografen de definitie van een fotograaf is. “Fotograaf” wordt gedefinieerd als: (1) Iemand die foto’s neemt; (2) Publiek iemand die foto’s neemt, hetzij met een fototoestel, hetzij elektronisch; en (3) “betaalde” fotograaf, niet het publiek. (Betaalde fotografie is iets ingewikkelder, maar ik zal het voor nu vertellen zoals het is). Met andere woorden, maak een foto, maak ze aantrekkelijk; bedank of bedank je lay-out, achtergronden, enzovoort; prul de column die met de camera kwam; geef een of andere noogie daarbuiten een leuk stukje psychogeografische trivia; noteer het Photoshop- of Deck-systeem van de bloglezer met een foto, neem die op in de blog, maak er een krijttekening van met een enkele regel code; vraag hoe je een tilt-shift lens gebruikt; en amuseer je. Of zoiets als dit.

Fotografie is een kunst, dus zet nooit fotografie op een poster die door het grote publiek gezien kan worden. De fotografen die ik ontmoet zijn bijna volledig autodidact. Ze gebruiken het internet niet om hulp te zoeken bij hun belichting. Ze leren niet hoe ze een computer moeten gebruiken om hun werk te doen. Ze proberen niet te voldoen aan de willekeurige 5-10 websites van wat een professionele fotograaf doet, maar kijken rond naar wat ze leuk vinden om te doen. Ze genieten gewoon van het werk.

Mijn Voornaamste Werkgever Een paar jaar geleden, toen ik nog studeerde, kon ik me alleen fotografie veroorloven. Ik had niet genoeg geld om mijn huur te betalen en ik kon  alleen mijn maandelijkse vervoerskosten betalen. Omdat ik niet verloofd was ontmoette ik een leuk meisje met de naam Lynette. Ik herinner me niets meer van de eerste keer dat ik haar ontmoette, maar zodra ik haar ontmoette, ging ik van het willen breken met haar naar dromen om met haar te trouwen. Het jaar 2011 was het gelukkigste, meest avontuurlijke jaar van mijn leven. Ik wist dat ik tijdens mijn studie waarschijnlijk wel kon rondkomen, maar ik had maandelijks 20.000 schuld, geen werk en geen inkomen en nadat ik met haar kennis had gemaakt en van haar had gedroomd was het krankzinnig, maar het was ook het beste en zij liet me geloven dat ik alles kon doen wat ik maar wilde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.